logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: HEALTHY FOOD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Luiza Dawidowicz
Tytuł: Właściwości prozdrowotne i odżywcze wybranych gatunków grzybów uprawnych
W: Człowiek w zdrowiu i chorobie / pod red. Edyty Barnaś.
Adres wydawniczy: Tarnów : Wydawnictwa Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Tarnowie, 2016
Szczegóły: s. 71-82, bibliogr., streszcz., abstr.
ISBN: 978-83-941202-7-6
Liczba arkuszy: 0,5
Polskie słowa kluczowe: grzyby lecznicze ; żywność funkcjonalna ; składniki odżywcze ; substancje bioaktywne
Angielskie słowa kluczowe: edible fungi ; medicinal mushrooms ; functional food ; healthy food
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP