logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: HEALTH-PROMOTING VALUE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2013
Autorzy: Krzysztof Sobieralski, Marek Siwulski, Iwona Sas-Golak
Tytuł: Potential utilisation of vegetables and mushrooms as components of functional food
Tytuł równoległy: Możliwość wykorzystania warzyw i grzybów jako składników żywności funkcjonalnej
Źródło: Folia Hortic. - 2013, 25/1, s. 79-88, bibliogr.
p-ISSN: 0867-1761 e-ISSN: 2083-5965
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 27 listopada 2013].
Angielskie słowa kluczowe: bioactive components ; civilisation-related diseases ; dietary fibre ; health-promoting value ; nutrition ; polysaccharides
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 8.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP