logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: HEALTH EFFECT
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2015
Autorzy: Małgorzata Kobus-Moryson, Anna Gramza-Michałowska
Tytuł: Directions on the use of stevia leaves (Stevia rebauidana) as an additive in food products
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2015, 14 (1), s. 5-14, bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 19 stycznia 2016].
Polskie słowa kluczowe: stewia ; Stevia rebaudiana ; zdrowie człowieka ; stewiozyd ; rebaudiozyd ; substancje słodzące
Angielskie słowa kluczowe: stevia ; Stevia rebaudiana ; health effect ; stevioside ; rebaudioside ; sweeteners
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2014
Autorzy: A. Gramza-Michałowska
Tytuł: Caffeine in tea Camellia sinensis - content, absorption, benefits and risks of consumption
Źródło: J. Nutr. Health Aging. - 2014, vol. 18, no. 2, s. 143-149, bibliogr.
p-ISSN: 1279-7707 e-ISSN: 1760-4788
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 27 stycznia 2015].
Polskie słowa kluczowe: herbata ; Camellia sinensis ; kofeina ; działanie zdrowotne
Angielskie słowa kluczowe: tea ; Camellia sinensis ; caffeine ; health effect
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.996
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP