logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: HAM MUSCLES
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2011
Autorzy: Ryszard Rezler
Tytuł: Application of the technique of oscillation rheometry : Investigation on meat raw materials and products
Źródło: Fleischwirtsch. Int. - 2011, vol. 26, 5, s. 66-69, il., bibliogr.
p-ISSN: 0179-2415
Angielskie słowa kluczowe: DMA ; oscillation rheometry ; starch ; ham muscles ; meat batters ; surimi
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP