logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GUT MICROFLORA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Katarzyna Skrypnik, Paweł Bogdański, Igor Łoniewski, Julita Reguła, Joanna Suliburska
Tytuł: Effect of probiotic supplementation on liver function and lipid status in rats
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2018, 17 (2), s. 185-192, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 czerwca 2018].
Angielskie słowa kluczowe: gut microflora ; probiotics ; cardiovascular risk ; lipid profile ; liver function ; triglycerides
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Inne bazy podające opis:
  • Web of Science Core Collection - Emerging Sources Citation Index

    Adres url:
    DOI:
    2/2
    Rok: 2016
    Autorzy: Anna Gramza-Michałowska
    Tytuł: Probiotics and prebiotics in traditional food
    W: Functional properties of traditional foods / Ed. Kristberg Kristbergsson, Semih Ötles.
    Adres wydawniczy: New York : Springer Science+Business Media, 2016
    Seria: Integrating Food Science and Engineering Knowledge Into the Food Chain ; vol.12
    Szczegóły: s. 9-15, il., bibliogr.
    ISBN: 978-1-4899-7660-4
    Liczba arkuszy: 0,5
    Angielskie słowa kluczowe: prebiotics ; probiotics ; synbiotic ; immune system ; health benefits ; gut microflora
    Charakt. formalna: ZRM
    Język publikacji: ENG
    Punktacja MNiSW: 5.000
    Praca afiliowana przez UP
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP