logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GROAT
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2015
Autorzy: Ewa Stanisz, Agnieszka Zgoła-Grześkowiak, Agnieszka Waśkiewicz, Łukasz Stępień, Monika Beszterda
Tytuł: Can ergosterol be an indicator of Fusarium fungi and mycotoxins in cereal products?
Źródło: J. Braz. Chem. Soc. - 2015, vol. 26, no. 4, s. 705-712, il., bibliogr.
p-ISSN: 0103-5053 e-ISSN: 1678-4790
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 lutego 2016].
Angielskie słowa kluczowe: ergosterol ; mycotoxins ; Fusarium ; flour ; groat ; flakes
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.096
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2015
Autorzy: Danuta Górecka
Tytuł: Produkty zbożowe
W: Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 2, Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem t. 2 / Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Malania Żylińska-Kaczmarek.
Adres wydawniczy: Warszawa : Format-AB, 2015
Szczegóły: s. 70-120, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-89184-64-1
Uwagi: Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji. Kwalifikacja T. 6. Sporządzanie potraw i napojów.
Liczba arkuszy: 2,69
Polskie słowa kluczowe: zboża ; kasze ; skład chemiczny ; wartość odżywcza ; potrawy z kasz
Angielskie słowa kluczowe: cereals ; chemical composition ; groat ; nutritional value ; groats dishes
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP