logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GREEN LENTIL SEEDS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2009
Autorzy: Małgorzata Gumienna, Małgorzata Lasik, Zbigniew Czarnecki
Tytuł: Influence of plant extracts addition on the antioxidative properties of products obtained from green lentil seeds during in vitro digestion process
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2009, vol. 59, no. 4, s. 295-298, il., bibliogr.
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 16 maja 2016].
Angielskie słowa kluczowe: intestinal microflora ; polyphenols ; antioxidative activity ; green lentil seeds
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP