logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GRAPE MARC
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Paulina Wiza, Wawrzyniec Czubak, Przemysław Kowalczewski
Tytuł: Wytłoki winogronowe jako dodatek do produkcji cydru domowego
Źródło: Postępy Tech. Przetw. Spoż. - 2018, t. 28/53, nr 2, s. 9-14, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0867-793X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 lipca 2019].
Polskie słowa kluczowe: wytłoki winogronowe ; cydr ; zagospodarowanie produktów ubocznych ; składniki bioaktywne
Angielskie słowa kluczowe: grape marc ; cider ; management of by-products ; bioactive compounds
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2010
Autorzy: Sylwia Mildner-Szkudlarz, Renata Zawirska-Wojtasiak, Michał Gośliński
Tytuł: Phenolic compounds from winemaking waste and its antioxidant activity towards oxidation of rapeseed oil
Źródło: Int. J. Food Sci. Technol. - 2010, vol. 45, iss. 11, s. 2272-2280, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0950-5423
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 czerwca 2019].
Angielskie słowa kluczowe: antioxidants ; grape marc ; lipid oxidation ; phenolic compounds ; volatile compounds
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.223
Punktacja MNiSW: 27.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP