logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GRAPE
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2016
Autorzy: Mariusz Dziadas, Henryk Jeleń
Tytuł: Comparison of enzymatic and acid hydrolysis of bound flavor compounds in model system and grapes
Źródło: Food Chem. - 2016, vol. 190, 1 January, s. 412-418, il., bibliogr.
p-ISSN: 0308-8146
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 15 grudnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: winogrona ; wino ; związki zapachowe związane
Angielskie słowa kluczowe: grape ; wine ; bound flavor compounds
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.529
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/4
Rok: 2013
Autorzy: A. Cieślak, Z. Váradyová, S. Kišidayová, D. Jalč, M. Szumacher-Strabel
Tytuł: Effect of diets with fruit oils supplements on rumen fermentation parameters, fatty acid composition and methane production in vitro
Źródło: J. Anim. Feed Sci. - 2013, vol. 22, no. 1, s. 26-34, bibliogr.
p-ISSN: 1230-1388
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 14 maja 2014].
Angielskie słowa kluczowe: fruit oils ; grape ; black currant ; batch culture ; lucerne ; hay ; rumen
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.591
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/4
Rok: 2011
Autorzy: Mariusz Dziadas, Magdalena Nowacka, Teofil Jesionowski, Henryk H. Jeleń
Tytuł: Comparison of silica gel modified with three different functional groups with C-18 and styrene-divinylbenzene adsorbents for the analysis of selected volatile flavor compounds
Źródło: Anal. Chim. Acta - 2011, vol. 699, iss. 1, s. 66-72, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0003-2670
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 1 grudnia 2017]
Angielskie słowa kluczowe: solid phase extraction ; grape ; wine ; flavor compounds ; silica
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.555
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
4/4
Rok: 2011
Autorzy: Małgorzata Gumienna, Małgorzata Lasik, Zbigniew Czarnecki
Tytuł: Bioconversion of grape and chokeberry wine polyphenols during simulated gastrointestinal in vitro digestion
Źródło: Int. J. Food Sci. Nutr. - 2011, vol. 62, no. 3, s. 226-233, il., bibliogr.
p-ISSN: 0963-7486
Angielskie słowa kluczowe: polyphenols ; grape ; chokeberry ; wine ; gastrointestinal tract model
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.151
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP