logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GOLKA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2012
Autorzy: Anna Sip, Michał Więckowicz, Agnieszka Olejnik-Schmidt, Włodzimierz Grajek
Tytuł: Anti-Listeria activity of lactic acid bacteria isolated from golka, a regional cheese produced in Poland
Źródło: Food Contr. - 2012, vol. 26, iss. 1, s. 117-124, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0956-7135
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 17 kwietnia 2019].
Angielskie słowa kluczowe: golka ; lactic acid bacteria ; anti-Listeria activity ; bacteriocins ; PCR
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.738
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP