logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GOATS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2017
Autorzy: Marek Stanisz, Renata Matuszewska
Tytuł: Wykorzystanie mięsa i jego przetworów w budowaniu oferty turystycznej
W: Agroturystyka w teorii i praktyce / Pod red. nauk. Jarosława Uglisa, Anny Jęczmyk.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017
Szczegóły: s. 99-108, il., bibliogr., streszcz., abstr.
ISBN: 978-83-7160-882-7
Liczba arkuszy: 0,557
Polskie słowa kluczowe: mięso ; kozy ; gospodarstwa agroturystyczne
Angielskie słowa kluczowe: meat ; goats ; agritourism farm
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/2
Rok: 2014
Autorzy: Jan Pikul, Jacek Wójtowski, Romualda Danków, Joanna Teichert, Grażyna Czyżak-Runowska, Dorota Cais-Sokolińska, Adam Cieślak, Małgorzata Szumacher-Strabel, Emilia Bagnicka
Tytuł: The effect of false flax (Camelina sativa) cake dietary supplementation in dairy goats on fatty acid profile of kefir
Źródło: Small Ruminant Res. - 2014, vol. 122, 1/3, s. 44-49, il., bibliogr.
p-ISSN: 0921-4488
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 17 października 2014].
Angielskie słowa kluczowe: goats ; nutrition ; false cake ; Camelina sativa ; milk ; kefir ; fatty acids
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.125
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP