logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GLUTEN FREE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2013
Autorzy: Joanna Suliburska, Zbigniew Krejpcio, Julita Reguła, Agnieszka Grochowicz
Tytuł: Evaluation of the content and the potential bioavailability of minerals from gluten-free products
Tytuł równoległy: Ocena zawartości i potencjalnej biodostępności składników mineralnych z żywności bezglutenowej
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2013, 12 (1), s. 75-79, bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 6 listopada 2013].
Polskie słowa kluczowe: składniki mineralne ; żywność bezglutenowa ; biodostępność
Angielskie słowa kluczowe: minerals ; gluten free ; food ; bioavailability
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP