logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GENETIC RESOURCES VALORIZATION
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Wojciech Rybiński, Wojciech Święcicki, Jan Bocianowski, Andreas Börner, Elżbieta Starzycka-Korbas, Michał Starzycki
Tytuł: Variability of fat content and fatty acids profiles in seeds of a Polish white lupin (Lupinus albus L.) collection
Źródło: Genet. Resour. Crop Evol. - 2018, vol. 65, iss. 2, s. 417-431, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0925-9864 e-ISSN: 1573-5109
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 15 lutego 2018].
Angielskie słowa kluczowe: genetic resources valorization ; fat ; fatty acids ; Lupinus albus ; multivariate statistical analysis ; white lupin seeds
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.296
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP