logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GARLIC PREPARATION
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2006
Autorzy: G. Duda, J. Suliburska, Z. Krejpcio, R. W. Wójciak, D. Pupek-Musialik, M. Łuczak
Tytuł: The effect of garlic preparation on serum iron, zinc and copper level in hypertensive subjects
Źródło: Pol. J. Environ. Stud. - 2006, vol. 15, no. 2a, part 1, s. 66-68, bibliogr.
p-ISSN: 1230-1485
Polskie słowa kluczowe: czosnek ; nadciśnienie tętnicze ; składniki mineralne
Angielskie słowa kluczowe: serum ; iron ; zinc ; copper ; garlic preparation ; hypertensive subjects
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.353
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP