logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FUNCTIONALITY
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/5
Rok: 2017
Autorzy: Władysław Kusiak, Marta Molińska-Glura, Krzysztof Moliński, Anita Biszof, Elżbieta Mikołajczak, Agata Dolacińska-Śróda, Sylwia Klus, Vladislav Kaputa, Leszek Wanat
Tytuł: Economic, social and ergonomic conditions of wooden pews functionality
Źródło: Intercathedra. - 2017, no. 33/4, s. 53-60, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1640-3622
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 20 lutego 2018].
Angielskie słowa kluczowe: church furniture ; pews ; functionality ; ergonomics ; wood market ; Poland
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/5
Rok: 2017
Autorzy: Maciej Sydor, Marek Zabłocki, Dariusz Torzyński
Tytuł: Translacja potrzeb człowieka na konstrukcję wózka inwalidzkiego
Źródło: Zesz. Nauk. Politech. Pozn., Org. Zarz. - 2017, nr 72, s. 213-228, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0239-9415
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 26 stycznia 2018].
Polskie słowa kluczowe: osoby niepełnosprawne ; wózek inwalidzki ; funkcjonalność ; projektowanie ; modułowość
Angielskie słowa kluczowe: disabled person ; wheelchair ; functionality ; design ; modularity
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/5
Rok: 2012
Autorzy: Robert Borowiak, Grzegorz Leśnierowski
Tytuł: Próba zwiększenia funkcjonalności preparatów otrzymanych metodą wysokotemperaturowej modyfikacji lizozymu
W: 17th Conference of Young Researchers Section of Polish Society of Food Technologists - 1st International Conference : Food Diversity, Krakow, 10-11 May 2012.
Adres wydawniczy: [Kraków] : [b.w.], [2012]
Szczegóły: [1 s.]
Polskie słowa kluczowe: modyfikacje lizozymu ; funkcjonalność prepratów ; rozpuszczalność
Angielskie słowa kluczowe: lyzozyme modification ; functionality ; solubility
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/5
Rok: 2012
Autorzy: Grzegorz Leśnierowski, Robert Borowiak
Tytuł: Próba zwiększenia funkcjonalności preparatów otrzymanych metodą wysokotemperaturowej modyfikacji lizozymu
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 124-134, il., bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 19 grudnia 2014].
Polskie słowa kluczowe: lizozym ; modyfikacja wysokotemperaturowa ; funkcjonalność
Angielskie słowa kluczowe: lysozyme ; high-temperature modification ; functionality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.190
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
5/5
Rok: 2005
Autorzy: Stanisław Dzięgielewski, Beata Fabisiak
Tytuł: Forma i funkcjonalność jako czynniki determinujące jakość mebli tapicerowanych
Źródło: Rocz. AR Pozn., Technol. Drew. - 2005, 41 (369), s. 5-17, il., bibliogr.
p-ISSN: 1506-4034
Polskie słowa kluczowe: meblarstwo ; meble tapicerowane ; jakość ; funkcjonalność ; wymagania projektowe
Angielskie słowa kluczowe: upholstered furniture ; functionality ; designing requirements ; quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP