logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FUNCTIONAL RELATION
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Anna Michalska, Aneta Wojdyło, Krzysztof Lech, Grzegorz P. Łysiak, Adam Figiel
Tytuł: Effect of different drying techniques on physical properties, total polyphenols and antioxidant capacity of blackcurrant pomace powders
Źródło: LWT-Food Sci. Technol. - 2017, vol. 78, Part C, s. 114-121, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0023-6438
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 27 marca 2018].
Polskie słowa kluczowe: porzeczka czarna ; wytłoki ; suszenie ; aktywność wodna
Angielskie słowa kluczowe: Ribes ; pomace ; drying ; water activity ; functional relation
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.129
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP