logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FUNCTIONAL BEVERAGE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Hubert Antolak, Henryk Jeleń, Anna Otlewska, Dorota Kręgiel
Tytuł: Volatile compounds associated with growth of Asaia bogorensis and Asaia lannensis-unusual spoilage bacteria of functional beverages
Źródło: Food Res. Int. - 2019, vol. 121, July 2019, s. 379-386, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0963-9969
Angielskie słowa kluczowe: Asaia ; Asaia lannensis ; Asaia bogorensis ; acetic acid bacteria ; volatile compounds ; food contamination ; bacterial spoilage ; functional beverage
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.579
Punktacja MNiSW: 140.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/2
Rok: 2006
Autorzy: Kamila Goderska, Maria Czarnecka, Zbigniew Czarnecki
Tytuł: Przeżywalność bakterii probiotycznych w soku marchwiowym z dodatkiem prebiotyków
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2006, t. 39, supl., s. 669-672, il., bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Bezpieczna Żywność - Racjonalne Żywienie", Ustroń, 8-9 czerwca 2006
Polskie słowa kluczowe: soki warzywne ; sok marchwiowy ; prebiotyki ; probiotyki ; bakterie probiotyczne ; Lactobacillus acidophilus ; Bifidobacterium bifidum ; przeżywalność
Angielskie słowa kluczowe: probiotics ; prebiotics ; Lactobacillus acidophilus ; Bifidobacterium bifidum ; functional beverage
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP