logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FUNCTIONAL ADDITIVES
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Hanna Maria Baranowska, Hanna Gajewska-Szczerbal
Tytuł: Application of low-field NMR technique for evaluation of the influence of functional additives on water attributes in pork meat
Źródło: Fleischwirtsch. China. - 2014, 4, s. 37-42, il., bibliogr.
p-ISSN: 2193-5149
Angielskie słowa kluczowe: pork muscles ; functional additives ; properties of water ; low-field NMR
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: CHI
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej,
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2013
Autorzy: Hanna Maria Baranowska, Hanna Gajewska-Szczerbal
Tytuł: Application of low-field NMR technique for evaluation of the influence of functional additives on water attributes in pork meat
Źródło: Fleischwirtsch. Int. - 2013, vol. 28, 6, s. 67-71, il., bibliogr.
p-ISSN: 0179-2415
Angielskie słowa kluczowe: pork muscles ; functional additives ; properties of water ; low-field NMR
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP