logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FRUIT AND VEGETABLE QUALITY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: N. Idaszewska, K. Bieńczak, D. Walkowiak-Tomczak
Tytuł: Analysis of mechanical vibration energy and its effects on chemical changes in tomato fruits (Solanum lycopersicum L.) during road transport
Źródło: Arh. Hig. Rada Toksikol. - 2017, vol. 68, Suppl. 1, s. 61
e-ISSN: 0004-1254
Uwagi: Abstracts of Food Safety and Quality Congress "New Achievements and Future Challenges", Opatija, Croatia 21-24 November 2017
Angielskie słowa kluczowe: food spoilage ; fruit and vegetable quality ; vibration frequences
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej,
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP