logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FRUIT AND VEGETABLE PROCESSING
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Lidia Jabłońska-Porzuczek, Joanna Smoluk-Sikorska, Sławomir Kalinowski
Tytuł: The selected elements allotting competitiveness of friut and vegetables processing enterprises
Źródło: Intercathedra. - 2014, no. 30/2, s. 34-40, il., bibliogr.
p-ISSN: 1640-3622
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 10 grudnia 2014].
Polskie słowa kluczowe: konkurencyjność ; sektor owocowo-warzywny
Angielskie słowa kluczowe: competitiveness ; fruit and vegetable processing ; enterprises
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2014
Autorzy: Sylwia Kierczyńska
Tytuł: Ceny skupu owoców miękkich do przetwórstwa a rozwój bazy surowcowej w Polsce w latach 1998-2012
Źródło: Rocz. Nauk. Ekon. Rol. Rozw. Obsz. Wiej. - 2014, t. 101, z. 3, s. 107-114, il., bibliogr.
p-ISSN: 0080-3715 e-ISSN: 2353-4362
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 3 lipca 2015].
Polskie słowa kluczowe: powierzchnia uprawy ; owoce miękkie ; przetwórstwo owocowo-warzywne
Angielskie słowa kluczowe: cultivation area ; soft fruit ; fruit and vegetable processing
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 8.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP