logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FRESHWATER FISH
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2017
Autorzy: Magdalena Stanek, Wojciech Andrzejewski, Bogdan Janicki
Tytuł: Impact of the environmental factors on the total cholesterol content in the meat of freshwater fish of Poland
Tytuł równoległy: Wpływ czynników środowiskowych na zawartość cholesterolu całkowitego w mięsie ryb słodkowodnych Polski
Źródło: J. Cent. Eur. Agric. [Dokument elektroniczny]. - 2017, vol. 18, no. 1, s. 214-225, il., bibliogr., abstr., streszcz.
https://jcea.agr.hr/articles/773926_Impact_of_the_environmental_factors_on_the_total_cholesterol_content_in_the_meat_of_freshwater_fish_of_Poland_en.pdf
p-ISSN: 1332-9049
Polskie słowa kluczowe: ryby słodkowodne ; mięso ; cholesterol całkowity
Angielskie słowa kluczowe: freshwater fish ; meat ; tptal cholestrol
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 14.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2006
Autorzy: K. Szymandera-Buszka, A. Gramza, E. Flaczyk
Tytuł: Estimation of fish consumption as iodine source
Źródło: Pol. J. Environ. Stud. - 2006, vol. 15, no. 2a, s. 832-834, bibliogr.
p-ISSN: 1230-1485
Angielskie słowa kluczowe: FISH ; consumption ; iodine source ; saltwater fish ; freshwater fish
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.353
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP