logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FORTIFICATION FOOD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Bogusława Łęska, Grażyna Czyżak-Runowska
Tytuł: Advances in food fortification with essential fatty acids
W: Food Biofortification Technologies / Ed. by Agnieszka Saeid.
Adres wydawniczy: Boca Raton : CRC Press, 2018
Seria: Contemporary Food Engineering
Szczegóły: s. 119-139, bibliogr.
ISBN: 9781498756594
Polskie słowa kluczowe: żywność wzbogacona ; kwasy tłuszczowe
Angielskie słowa kluczowe: fortification food ; fatty acids
Charakt. formalna: ZRM
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP