logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FOODSTUFFS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2006
Autorzy: J. Reguła, M. Kowalewska, A. Gramza, J. Anioła, M. Zielke
Tytuł: Determination of contents of selected intensive artificial sweeteners used in foodstuffs preferred by obese patients, diabetics and young people and estimation of their intake
Źródło: Pol. J. Environ. Stud. - 2006, vol. 15, no. 2a, s. 674-577, bibliogr.
p-ISSN: 1230-1485
Angielskie słowa kluczowe: aspartame ; acesulphame-K ; saccharine ; foodstuffs ; diabetics
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.353
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2001
Autorzy: Bogumiła Kupczyk, Marek Gogolewski
Tytuł: Effects of menadione (vit. K3) and gamma radiation on dissolution and dimerization of vitamin E in vitamin concentrates, premixes and foodstuff
Źródło: Sci. Pap. Agric. Univ. Pozn., Food Sci. Technol. - 2001, vol. 5, s. 21-29, il., bibliogr.
p-ISSN: 1505-4217
Polskie słowa kluczowe: koncentraty witaminowe ; premiksy ; żywność ; menadion ; promieniowanie gamma ; witamina E ; dimeryzacja ; rozpad
Angielskie słowa kluczowe: vitamin E ; menadione (vit. K3) ; gamma-radiation ; premixes ; vitamin concentrates ; foodstuffs
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 3.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP