logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FOODS FOR DIABETICS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2012
Autorzy: Zbigniew Krejpcio, Joanna Suliburska, Andrzej K. Hyżyk, Stanisław Dyba, Agnieszka Grochowicz
Tytuł: Ocena zawartości i potencjalnej biodostępności składników mineralnych z żywności dla diabetyków
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2012, t. 45, nr 3, s. 1105-1109, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 25 lutego 2014].
Polskie słowa kluczowe: składniki mineralne ; zawartość składników mineralnych ; biodostępność ; produkty dla diabetyków
Angielskie słowa kluczowe: minerals ; content ; bioavailability ; foods for diabetics
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP