logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FOOD-SITUATION
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2012
Autorzy: Katarzyna Kita
Tytuł: Determinants of the food situation in the Asia-Pacific Region
Tytuł równoległy: Czynniki determinujące sytuację wyżywieniową w regionie Azji i Pacyfiku
Źródło: Pr. Nauk. Uniw. Ekon. Wroc. - 2012, 257, s. 165-172, bibliogr.
p-ISSN: 1899-3192
Uwagi: Tytuł zeszytu: Innovation as a Factor of the Development of the Asia-Pacific Region. - Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 grudnia 2016].
Polskie słowa kluczowe: niedożywienie ; region Azji i Pacyfiku ; sytuacja wyżywieniowa ; sektor rolny
Angielskie słowa kluczowe: undernourishment ; Asia-Pacific region ; food-situation ; agricultural sector
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP