logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FOOD-RELATES CSR
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Joanna Wiśniewska-Paluszak, Grzegorz Paluszak
Tytuł: The CSR scopes reported in food industry in Poland and the challenges thereof
W: Społeczna odpowiedzialność biznesu - perspektywa zarządzania i ekonomii / Red. nauk. Ewa Mazur-Wierzbicka, Danuta Janczewska.
Adres wydawniczy: Łódź : Społeczna Akdemia Nauk, 2019
Seria: Studia i Monografie ; nr 103
Szczegóły: s. 309-319, il., bibliogr., abstr.
ISBN: 978-83-64971-78-5
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 30 stycznia 2020].
Liczba znaków: 20000
Liczba arkuszy: 0,5
Polskie słowa kluczowe: społeczna odpowiedzialność biznesu ; raport CSR ; przemysł rolno-spożywczy
Angielskie słowa kluczowe: social responsibility ; CSR report ; food industry ; food-relates CSR
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP