logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FOOD-PRODUCING ANIMALS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Michał Majewski, Krzysztof Anusz
Tytuł: Antybiotykooporność czynników zoonotycznych związanych z bezpieczeństwem żywności pochodzenia zwierzęcego
Źródło: Życie Weter. - 2018, R. 93, nr 2, s. 118-121, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0137-6810
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 13 sierpnia 2018].
Angielskie słowa kluczowe: antibiotic resistance ; zoonotic pathogens ; food-producing animals ; foods of animal origin ; human health
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2015
Autorzy: S. Swiątkiewicz, M. Swiątkiewicz, A. Arczewska-Wlosek, D. Jozefiak
Tytuł: The use of genetic engineering techniques to improve the lipid composition in meat, milk, and fish products: a review
Źródło: Animal. - 2015, vol. 9, iss. 4, s. 696-706, il.
p-ISSN: 1751-7311 e-ISSN: 1751-732X
Polskie słowa kluczowe: techniki inzynierii genetycznej ; transgeneza ; zwierzęta produkujące żywność ; produkty pochodzenia zwierzęcego ; n-3 wielonienasycone kwasy tłuszczowe
Angielskie słowa kluczowe: genetic engineering techniques ; transgenesis ; food-producing animals ; animal-origin products ; n-3 polyunsaturated fatty acids
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.056
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP