logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FOOD SUPPLEMENTATION
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2012
Autorzy: Magdalena Zielińska-Dawidziak, Iwona Hertig, Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Halina Staniek, Krzysztof W. Nowak, Tomasz Twardowski
Tytuł: Study on iron availability from prepared soybean sprouts using an iron-deficient rat model
Źródło: Food Chem. - 2012, vol. 135, iss. 4, s. 2622-2627, il., bibliogr.
p-ISSN: 0308-8146
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostep: 12 sierpnia 2014].
Polskie słowa kluczowe: kiełki ; ferrytyna ; źródło żelaza
Angielskie słowa kluczowe: biofortification ; sprouted seeds ; ferritin ; food supplementation ; iron sources
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.334
Punktacja MNiSW: 45.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP