logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FOOD STRUCTURE
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2014
Autorzy: Zenon Kędzior
Tytuł: Development of analytical and theoretical tools to elucidate the effects of structure on the health and nutritional attributes of the final food product
W: Book of Abstracts of the 1st Congress on Food Structure Design : Fundação Dr. Antonio Cupertino de Miranda, Porto, Portugal, 15-17th October, 2014 / Ed. A. A. Vicente, C. L.M. Silva, L. Piazza.
Adres wydawniczy: Universidade do Minho : Braga, 2014
Szczegóły: s. 10-11
ISBN: 978-989-97478-5-2
Uwagi: Konferencja: 1st Congress on Food Structure Design, Fundação Dr. Antonio Cupertino de Miranda, Porto, Portugal, 15-17th October, 2014.
Angielskie słowa kluczowe: food structure ; physical properties ; analytical methods ; theoretical models ; nutritional quality ; bioactive compounds ; health
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2014
Autorzy: Marcin Kidoń, Tomasz Pawlak, Antoni Ryniecki
Tytuł: Wpływ promieniowania mikrofalowego na składniki bioaktywne i strukturę żywności. Cz. 1., Obróbka wstępna i przetwarzanie żywności
Źródło: Przem. Spoż. - 2014, t. 68, 4, s. 7-9, bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X
Liczba arkuszy: 3
Polskie słowa kluczowe: promieniowanie mikrofalowe ; składniki bioaktywne ; struktura żywności
Angielskie słowa kluczowe: microwave radiation ; bioactive compounds ; food structure
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2014
Autorzy: Marcin Kidoń, Tomasz Pawlak, Antoni Ryniecki
Tytuł: Wpływ promieniowania mikrofalowego na składniki bioaktywne i strukturę żywności. Cz. 2, Cieplne utrwalanie i suszenie żywności
Źródło: Przem. Spoż. - 2014, t. 68, 8, s. 46-49, il., bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X
Liczba arkuszy: 4
Polskie słowa kluczowe: promieniowanie mikrofalowe ; składniki bioaktywne ; struktura żywności
Angielskie słowa kluczowe: microwave radiation ; bioactive compounds ; food structure
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP