logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FOOD SPOILAGE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2017
Autorzy: N. Idaszewska, K. Bieńczak, D. Walkowiak-Tomczak
Tytuł: Analysis of mechanical vibration energy and its effects on chemical changes in tomato fruits (Solanum lycopersicum L.) during road transport
Źródło: Arh. Hig. Rada Toksikol. - 2017, vol. 68, Suppl. 1, s. 61
e-ISSN: 0004-1254
Uwagi: Abstracts of Food Safety and Quality Congress "New Achievements and Future Challenges", Opatija, Croatia 21-24 November 2017
Angielskie słowa kluczowe: food spoilage ; fruit and vegetable quality ; vibration frequences
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej,
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2015
Autorzy: Dorota Weiss, Anna Kaczmarek, Jerzy Stangierski
Tytuł: Applicability of bacterial growth models in spreadable processed cheese
Tytuł równoległy: Zastosowanie modeli wzrostu bakterii w smarowalnym serze topionym
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2015, 14 (3), s. 199-205, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 11 września 2015].
Polskie słowa kluczowe: ser topiony ; psucie się żywności ; model Baranyiego i Robertsa ; regresja nieliniowa
Angielskie słowa kluczowe: processed cheese ; food spoilage ; Baranyi and Roberts model ; non linear regression
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP