logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FOOD SERVICE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2015
Autorzy: Michał Gazdecki
Tytuł: Sektor usług żywieniowych jako kanał dystrybucji żywności
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015. - 95 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
ISBN: 978-83-7160-815-5
Liczba arkuszy: 8,1
Polskie słowa kluczowe: gastronomia ; kanały marketingowe ; sprzedaż ; rynek żywnościowy ; sprzedaż bezpośrednia
Angielskie słowa kluczowe: food service ; marketing channels ; sales ; food market ; direct sale
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2012
Autorzy: Elżbieta Goryńska-Goldmann, Michał Gazdecki
Tytuł: Bariery i możliwości rozwoju współpracy rolników z gastronomią - perspektywa rolników
Źródło: Zesz. Nauk. - Uniw. Ekon. Pozn. - 2012, 236, s. 64-73, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1689-7374
Uwagi: Tytuł zeszytu: Nowe trendy w dystrybucji produktów żywnościowych: gastronomia i zachowania nabywców. - ISBN 978-83-7417-731-3.
Polskie słowa kluczowe: rynek ; produkty żywnościowe ; rolnictwo ; dystrybucja ; gastronomia ; usługi żywieniowe
Angielskie słowa kluczowe: market ; food products ; agriculture ; distribution ; gastronomy ; food service
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP