logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FOOD QUALITY SYSTEMS
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2018
Autorzy: Monika Wojcieszak, Elżbieta Goryńska-Goldmann
Tytuł: Support of quality systems for agricultural products and foodstuffs from European Funds
W: International Scientific Days 2018. "Towards Productive, Sustainable and Resilient Global Agriculture and Food Systems" : May 16-17, 2018 Nitra, Slovak Republic, Conference Proceedings / Ed. Elena Horská, Zuzana Kapsdorferová, Marcela Hallová.
Adres wydawniczy: Prague : Wolters Kluwer ČR, 2018
Szczegóły: s. 557-572, bibliogr., abstr.
ISBN: 978-80-7598-180-6 (pdf)
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 22 listopada 2018].
Angielskie słowa kluczowe: food quality systems ; competitiveness ; support ; EU funds
Charakt. formalna: ZRZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2013
Autorzy: Elżbieta Goryńska-Goldmann, Monika Wojcieszak
Tytuł: Pozyskiwanie środków unijnych przez producentów rolnych w Polsce w ramach działania 132 PROW 2007-2013
Źródło: J. Agribus. Rural Dev. - 2013, 1 (27), s. 73-85, il., bibliogr.
p-ISSN: 1899-5241 e-ISSN: 1899-5772
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 5 października 2015].
Polskie słowa kluczowe: producenci rolni ; gospodarstwa rolne ; Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013 ; systemy jakości żywności
Angielskie słowa kluczowe: farmers ; farm ; RDP Programme ; food quality systems
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/3
Rok: 2008
Autorzy: Izabela Lipińska, Damian Puślecki
Tytuł: Udział producentów rolnych w systemach jakości żywności - aspekty konkurencyjności
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2008, t. 10, z. 1, s. 245-248, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1508-3535
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 kwietnia 2018].
Polskie słowa kluczowe: systemy jakości żywności ; Chronione Oznaczenie Geograficzne ; Chroniona Nazwa Pochodzenia ; Gwarantowana Tradycyjna Specjalność
Angielskie słowa kluczowe: food quality systems ; Protected Geographical Indication ; Protected Designation of Origin ; Traditional Specialty Guaranteed
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP