logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FOOD PROCESSING PLANT
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2013
Autorzy: Piotr Konieczny, Joanna Dziedzic, Renata Cegielska-Radziejewska, Ewelina Mroczek
Tytuł: Analiza jakości powietrza w wybranych pomieszczeniach produkcyjnych zakładu drobiarskiego z zastosowaniem mikrobiologicznego próbnika powietrza
W: Rozwój aparatury i prac naukowo-badawczych w przetwórstwie rolno-spożywczym, gospodarce rolnej i leśnej w zakresie automatyzacji procesów oraz w analityce : IX Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Zakopane 15 - 17.10.2013 / Red. Izabela Górecka.
Adres wydawniczy: Warszawa : Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej COBRABiD, 2013
Szczegóły: s. 54-57
Polskie słowa kluczowe: powietrze ; jakość mikrobiologiczna ; próbnik powietrza ; zakłady spożywcze
Angielskie słowa kluczowe: air ; microbial quality ; air sampler ; food processing plant
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2008
Autorzy: Dorota Cais-Sokolińska, Jan Pikul
Tytuł: Using the bioluminescence and microbiological contact methods in sustaining a proper hygienic level in food processing plants
Tytuł równoległy: Wykorzystanie bioluminescencji i mikrobiologicznej metody kontaktowej w utrzymaniu odpowiedniego poziomu higieny w zakładach przemysłu spożywczego
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2008, 7 (4), s. 53-60, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 19 lutego 2013].
Polskie słowa kluczowe: przemysł spożywczy ; zakłady przemysłowe ; higiena produkcji ; metody badań ; bioluminescencja ; metody mikrobiologiczne ; testy kontaktowe
Angielskie słowa kluczowe: microbiological contact method ; bioluminescence ; food processing plant ; hygienic level ; dairy processing plant ; food industry
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP