logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FOOD PATHOGEN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Katarzyna Leja, Kamila Szudera-Kończal, Katarzyna Czaczyk
Tytuł: Zagrożenia związane z obecnością w żywności bakterii z rodzaju Clostridium
Źródło: Przem. Spoż. - 2019, t. 73, 3, s. 10-12, 14-15, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0033-250X e-ISSN: 2449-996X
Polskie słowa kluczowe: bezpieczeństwo żywności ; Clostridium ; Clostridium botulinum ; patogeny w żywnośći
Angielskie słowa kluczowe: food safety ; Clostridium ; Clostridium botulinum ; food pathogen
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP