logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FOOD FORTIFICATION
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Bartosz Kulczyński, Marzena Bueschke, Anna Gramza-Michałowska, Oskar Szczepaniak, Joanna Kobus-Cisowska
Tytuł: Kształtowanie nowych cech produktów w wyniku odwadniania osmotycznego
Źródło: Przem. Spoż. - 2018, t. 72, 8, s. 50, 52-53, bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 0033-250X e-ISSN: 2449-996X
Polskie słowa kluczowe: odwadnianie osmotyczne ; związki bioaktywne ; wzbogacanie żywności
Angielskie słowa kluczowe: osmotic dehydration ; bioactive compounds ; food fortification
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2014
Autorzy: Magdalena Zielińska-Dawidziak, Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Jerzy R. Warchalewski, Agnieszka Makowska, Magdalena Gawlak, Jan Nawrot
Tytuł: Sprouted wheat grain with ferritin overexpression as a potential source of iron for cereal product fortification
Źródło: Eur. Food Res. Technol. - 2014, vol. 238, iss. 5, s. 829-835, il., bibliogr.
p-ISSN: 1438-2377 e-ISSN: 1438-2385
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 lutego 2015].
Angielskie słowa kluczowe: ferritin ; iron ; sprouted wheat grain ; food fortification ; granary weevil
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.559
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP