logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FOOD FLAVORS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2017
Autorzy: Henryk Jeleń, Małgorzata Majcher, Anna Gracka
Tytuł: Application of solid phase microextraction in food analysis - flavor and off-flavor sampling
W: Solid Phase Microextraction : Recent Developments and Applications / Ed. Gangfeng Ouyang, Ruifen Jiang.
Adres wydawniczy: Berlin : Springer, 2017
Szczegóły: s. 223-246, il., bibliogr., abstr.
ISBN: 978-3-662-53596-7
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 28 września 2018].
Angielskie słowa kluczowe: food flavors ; off-flavors ; quantitative SPME ; calibration ; fiber coatings ; cold fiber SPME
Charakt. formalna: ZRM
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2012
Autorzy: Henryk H. Jeleń, Małgorzata Majcher, Mariusz Dziadas
Tytuł: Microextraction techniques in the analysis of food flavor compounds: A review
Źródło: Anal. Chim. Acta - 2012, vol. 738, s. 13-26, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0003-2670
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 21 listopada 2017].
Angielskie słowa kluczowe: microextraction ; extraction ; food flavors ; volatiles
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.387
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP