logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FOOD CONTAMINATION
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Hubert Antolak, Henryk Jeleń, Anna Otlewska, Dorota Kręgiel
Tytuł: Volatile compounds associated with growth of Asaia bogorensis and Asaia lannensis-unusual spoilage bacteria of functional beverages
Źródło: Food Res. Int. - 2019, vol. 121, July 2019, s. 379-386, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0963-9969
Angielskie słowa kluczowe: Asaia ; Asaia lannensis ; Asaia bogorensis ; acetic acid bacteria ; volatile compounds ; food contamination ; bacterial spoilage ; functional beverage
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.579
Punktacja MNiSW: 140.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/2
Rok: 2017
Autorzy: Thomas Miedaner, Daniela Gwiazdowska, Agnieszka Waśkiewicz
Tytuł: Editorial: Management of Fusarium Species and their mycotoxins in cereal food and feed
Źródło: Front. Microbiol. - 2017, vol. 8, art. 1543, bibliogr.
p-ISSN: 1664-302X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 29 grudnia 2017].
Angielskie słowa kluczowe: Fusarium ; mycotoxins ; cereals ; food contamination ; feeding
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.019
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP