logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FLAXSEED DEFATTED MEAL
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: Katarzyna Waszkowiak, Magdalena Rudzińska
Tytuł: Effect of flaxseed meals and extracts on lipid stability in a stored meat product
Źródło: J. Am. Oil Chem. Soc. - 2014, vol. 91, iss. 6, s. 979-987, il., bibliogr.
p-ISSN: 0003-021X e-ISSN: 1558-9331
Uwagi: Publikacja dostepna również online [Dostęp: 27 listopada 2014].
Polskie słowa kluczowe: stabilność oksydacyjna ; len oleisty ; cholesterol ; utlenianie
Angielskie słowa kluczowe: oxidative stability ; lipid oxidation ; cholesterol oxidation products ; flaxseed extracts ; flaxseed defatted meal ; flaxseed variety
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.541
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP