logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FLAVOUR ENHANCERS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2007
Autorzy: Grzegorz Galiński, Jan Gawęcki, Maria Jeżewska
Tytuł: Effect of flavour enhancers on the occurrence of sensory-specific satiety in humans depending on their sex and age
Tytuł równoległy: Wpływ intensyfikatorów smaku na występowanie zjawiska sytości sensorycznie specyficznej u ludzi w zależności od ich płci i wieku
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2007, vol. 57, no. 1, s. 97-102, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 1 czerwca 2017].
Angielskie słowa kluczowe: sensory-specific satiety ; flavour enhancers ; sex ; age
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP