logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FLAVOROMICS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Anna Gracka, Małgorzata Majcher, Eliška Kludská, Jaromír Hradecký, Jana Hajšlova, Henryk H. Jeleń
Tytuł: Storage-induced changes in volatile compounds in argan oils obtained from raw and roasted kernels
Źródło: J. Am. Oil Chem. Soc. - 2018, vol. 95, iss. 12, s. 1475-1485, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0003-021X e-ISSN: 1558-9331
Angielskie słowa kluczowe: GC-HRToF-MS ; SPME ; multivariate analysis ; flavoromics ; argan oil
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.720
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/2
Rok: 2016
Autorzy: Anna Gracka, Henryk H. Jeleń, Małgorzata Majcher, Aleksander Siger, Anna Kaczmarek
Tytuł: Flavoromics approach in monitoring changes in volatile compounds of virgin rapeseed oil caused by seed roasting
Źródło: J. Chromatogr. A. - 2016, vol. 1428, s. 292-304, il., bibliogr.
p-ISSN: 0021-9673
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 stycznia 2016].
Angielskie słowa kluczowe: flavoromics ; rapeseed virgin oil ; GC × GC-ToFMS ; volatile compounds
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.981
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP