logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FLAVOR COMPOUNDS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2011
Autorzy: Mariusz Dziadas, Magdalena Nowacka, Teofil Jesionowski, Henryk H. Jeleń
Tytuł: Comparison of silica gel modified with three different functional groups with C-18 and styrene-divinylbenzene adsorbents for the analysis of selected volatile flavor compounds
Źródło: Anal. Chim. Acta - 2011, vol. 699, iss. 1, s. 66-72, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0003-2670
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 1 grudnia 2017]
Angielskie słowa kluczowe: solid phase extraction ; grape ; wine ; flavor compounds ; silica
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.555
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP