logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FLAVOR
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Henryk H. Jeleń, Małgorzata Majcher, Artur Szwengiel
Tytuł: Key odorants in peated malt whisky and its differentiation from other whisky types using profiling of flavor and volatile compounds
Źródło: LWT-Food Sci. Technol. - 2019, vol. 107, s. 56-63, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0023-6438
Angielskie słowa kluczowe: peated whisky ; volatile phenols ; volatilome ; flavor ; key odorants ; GC × GC-ToFMS
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.714
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/2
Rok: 2009
Autorzy: M. Majcher, H. H. Jeleń
Tytuł: Comparison of suitability of SPME, SAFE and SDE methods for isolation of flavor compounds from extruded potato snacks
Źródło: J. Food Compos. Anal. - 2009, vol. 22, iss. 6, s. 606-612, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0889-1575
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 29 grudnia 2017].
Angielskie słowa kluczowe: extruded potato snack ; odor-active compound isolation ; flavor ; extraction methods ; SPME ; SAFE ; SDE ; GCO ; food composition ; food analysis
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.423
Punktacja MNiSW: 24.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP