logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FATTY ACID PROFILE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2016
Autorzy: Piotr Janiszewski, Eugenia Grześkowiak, Dariusz Lisiak, Bronisław Borys, Karol Borzuta, Edward Pospiech, Ewa Poławska
Tytuł: The influence of thermal processing on the fatty acid profile of pork and lamb meat fed diet with increased levels of unsaturated fatty acids
Źródło: Meat Sci. - 2016, vol. 111, s. 161-167, bibliogr.
p-ISSN: 0309-1740
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 stycznia 2016].
Angielskie słowa kluczowe: pork ; lamb ; thermal processing ; fatty acid profile
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.126
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2014
Autorzy: Sławomir Nowicki, Piotr Przysiecki, Aneta Filistowicz, Andrzej Potkański, Andrzej Filistowicz, Jacek Wójtowski
Tytuł: The effect of different fat sources in the diet on the composition of adipose tissue in arctic foxes (Alopex lagopus L.)
Źródło: Folia Biol.-Kraków. - 2014, vol. 62, no. 2, s. 127-133, bibliogr.
p-ISSN: 0015-5497 e-ISSN: 1734-9168
Polskie słowa kluczowe: lis polarny ; profil kwasów tłuszczowych
Angielskie słowa kluczowe: arctic fox ; reserve fat ; fatty acid profile ; Alopex lagopus
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.882
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP