logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FAT SUBSTITUTE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2009
Autorzy: Anna Gramza-Michałowska, Danuta Górecka
Tytuł: Wykorzystanie inuliny jako dodatku funkcjonalnego w technologii produkcji potraw
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2009, t. 42, nr 3, s. 324-328, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 29 sierpnia 2016].
Polskie słowa kluczowe: inulina ; właściwości funkcjonalne ; wzbogacanie ; zamienniki tłuszczu
Angielskie słowa kluczowe: inulin ; functional properties ; enrichment ; fat substitute
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP