logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FAT REDUCED CHEESE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2009
Autorzy: Dorota Cais-Sokolińska, Jan Pikul
Tytuł: Cheese meltability as assessed by the Tube Test and Schreiber Test depending on fat contents and storage time, based on curd-ripened fried cheese
Źródło: Czech J. Food Sci. - 2009, vol. 27, no. 5, s. 301-308, il., bibliogr.
p-ISSN: 1212-1800
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 25 lutego 2013].
Polskie słowa kluczowe: ser smażony ; topliwość ; zawartość tłuszczu ; przechowywanie
Angielskie słowa kluczowe: fat reduced cheese ; meltability ; storage
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.602
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP