logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FAT REDUCED
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2010
Autorzy: Dorota Cais-Sokolińska
Tytuł: Texture and sensory attributes of curd-ripened fried cheese depending on fat content and storage time
Tytuł równoległy: Tekstura i cechy sensoryczne sera smażonego na bazie skrzepu dojrzewającego w zależności od zawartości w nim tłuszczu i czasu przechowywania
Źródło: Towarozn. Probl. Jakości. - 2010, 2 (23), s. 68-75, il., bibliogr.
p-ISSN: 1733-747X
Polskie słowa kluczowe: ser smażony ; właściwości sensoryczne ; zawartość tłuszczu ; przechowywanie ; okres przechowywania
Angielskie słowa kluczowe: fat reduced ; sensory properties ; fried cheese ; storage ; texture
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP