logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FAT OXIDATION
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2004
Autorzy: Józef Korczak, Marzanna Hęś, Anna Gramza, Anna Jędrusek-Golińska
Tytuł: Influence of fat oxidation on the stability of lysine and protein digestibility in frozen meat products
Źródło: Electron. J. Pol. Agric. Univ. [Dokument elektroniczny]. - 2004, vol. 7, iss. 1, art. 2, il., bibliogr.
http://www.ejpau.media.pl/volume7/issue1/food/art-02.html
e-ISSN: 1505-0297
Uwagi: Topic: Food Science and Technology.
Angielskie słowa kluczowe: meat ; fat oxidation ; antioxidants ; nutritive value ; lysine ; protein digestibility
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2003
Autorzy: Ewa Flaczyk, Józef Korczak, Danuta Górecka
Tytuł: Stabilizacja oleju rzepakowego za pomocą kolagenowych hydrolizatów białkowych
Źródło: Rośl. Oleiste. - 2003, t. 24, z. 1, s. 67-76, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1233-8273 e-ISSN: 2084-5057
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 25 czerwca 2018]
Polskie słowa kluczowe: olej rzepakowy ; utlenianie tłuszczu ; przeciwutleniacze ; hydrolizaty białkowe
Angielskie słowa kluczowe: rapeseed oil ; fat oxidation ; antioxidants ; protein hydrolyzates
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP