logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FAT ACIDITY VALUE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: M. Gawrysiak-Witulska, J. Wawrzyniak
Tytuł: Effect of rapeseed storage conditions on increase in free fatty acid contents
W: Proceedings of the 6th International Conference on Quality and Safety in Food Production Chain : Wrocław, 26-27 June 2014.
Adres wydawniczy: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014
Szczegóły: s. 56
ISBN: 978-83-7717-183-7
Polskie słowa kluczowe: liczba kwasowa ; wilgotność ; rzepak ; przechowywanie
Angielskie słowa kluczowe: fat acidity value ; moisture content ; rapeseed ; storage
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP