logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: EXTRACTS OF PHENOLIC COMPOUNDS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2006
Autorzy: Marzanna Hęś, Danuta Górecka, Krystyna Szymandera-Buszka, Józef Korczak, Anna Gramza, Anna Jędrusek-Golińska
Tytuł: Przeciwutleniające właściwości ekstraktów z kaszy jęczmiennej
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2006, t. 39, supl., s. 283-287, il., bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Bezpieczna Żywność - Racjonalne Żywienie", Ustroń, 8-9 czerwca 2006
Polskie słowa kluczowe: kasza jęczmienna ; związki fenolowe ; właściwości przeciwutleniające
Angielskie słowa kluczowe: barley groats ; extracts of phenolic compounds ; antioxidant activity
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP