logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: EXTRACTION OF PROTEINS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 1997
Autorzy: Bożena Grześ, Edward Pospiech, Marion Lewis Greaser, Edward Mozdziak
Tytuł: Evaluation of structural changes in cured meat trough the determination of myosin in the centrifugal drip
Tytuł równoległy: Ocena zmian strukturalnych mięsa peklowanego poprzez oznaczanie miozyny w wycieku wirówkowym
Źródło: Rocz. Inst. Przem. Mięs. Tłuszcz. - 1997, t. 34, s. 171-177, il., bibliogr.
p-ISSN: 0138-080X
Angielskie słowa kluczowe: meat ; salts ; extraction of proteins ; myosin content ; centrifugal drip ; western blotting
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP